Najnovije

AMPUTIRALI MU PENIS: Ostao bez ponosa jer ga je... (VIDEO)

Nepoznati muškarac (50) iz Hondurasa podvrgnuo se operaciji penisa nakon što mu je muškost ostala zarobljena u plastičnoj flaši.

Operacija (Foto: pixabay.com)

On je, naime, hteo da obogati seksualni život i kao seksualno pomagalo je koristio plastičnu flašu, piše Miror. Penis mu se zaglavio, a muškarac je zbog sramote pomoć potražio tek četiri dana kasnije.
Penis mu je amputiran i više neće moći imati seksualne odnose. Sa obzirom na to da je čekao danima, umesto da je odmah potražio pomoć, muškarac je zaradio nekrozu na penisu, koja izaziva odumiranje ćelija. Dok je došao do bolnice penis je već pocrneo i tkivo je odumiralo.
Lekari nisu imali izbora nego da odstrane penis u celosti.
- Čudan slučaj, događao se i ranije, ali je svejedno čudan. Pacijent nije imao devojku ni ženu pa je hteo da olakša svoju seksualnu frsutraciju. Zato je stavio penis u flašu, a to je uzrokovalo 'smrt' i nekrozu penisa. Kada nam je došao u bolnicu penis je već bio u potpunosti mrtav. Kada stavite penis u bocu to izazove suženje krvnih sudova u penisu i već nakon četiri sata možete ostati bez penisa. Nismo imali izbora nego da mu amputiramo penis - rekao je urolog Denis Čirinos koji ga je operisao. Izvor: 24sata.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA