Najnovije

BAKIRE, NAROD TI GLADUJE! Izetbegović iz siromašne BiH se bahatio po Beču sa četiri vozila i sedam telohranitelja!

Lider bosanskih muslimana i aktuelni predsedavajući Predsednistva BiH Bakir Izetbegović doputovao je u Beč sa četiri službena automobila i sedam članova obezbeđenja, piše bečki Standard precizirajući da nije poznato da li je on u zvaničnoj ili privatnoj poseti austrijskoj prestonici.

Bakir Izetbegović (Foto: Sinhua)

U njegovoj pratnji su, kako se navodi, i tri neidentifikovane osobe, a austrijske vlasti su od nadležnih službi tražile da goste ne podvrgavaju uobičajenim bezbedosnim proverama.
Izetbegovićevo obezbeđenje, navodi ovaj austrijski dnevnik, boravi u luksuznom hotelu te da nije jasno da li Izetbegović ove troškove plaća ličnim ili sredstvima iz državnog budžeta.
Standard podseća i na privilegije koje BiH političari imaju u, inače, "siromašnoj BiH".
List podseća na slučaj Vjekoslava Bevande koji je, prema revizorskim izveštajima, u 2015. godini 15 dana službeno boravio u Zagrebu i 48 dana u Splitu te da je na gume za njegov službeni automobil potrošeno blizu 5.000 evra.
Ovaj dnevnik konstatuje i da BiH "preživljava zahvaljujući kreditima MMF-a i Svetske banke", pri čemu su domaće vlasti obećale uštede u javnom sektoru, preneo je portal Kliks. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA