Najnovije

PRIZNANJE FOLK PEVAČICE: Kad gazda plati, gazda i je*e!

Nije tajna da estradna prostitucija postoji, ali malo je onih koji na estradi žele da govore o tome.

Estradna prostitucija postoji (Foto ilustracija: pixabay)

Na snimanju jedne emisije, iza scene zapodela se i ova tema, a jedna od prisutnih pevačica je, onako iskreno, glasno izgovorila:
- Ma šta se foliraju ove šatro fine narodnjačke "zvezdice". Uvek je bilo isto. Posebno kad se radi "preko". Gazda plati, gazda i je*be!
Kada je shvatila šta je rekla, ujela se za jezik, a potom zamolila prisutne da njeno ime ne spominju. Očigledno da je priča o prostituciji među pevačicama i dalje tabu tema, ali je isto tako sigurno da će se o tome još pričati. I pevačica Maja Nikolić je pre dve i po godine šokirala javnost izjavom da se 99 odsto estrade bavi najstarijim zanatom na svetu. - Nisam ja izmislila rupu na saksiji kad je prostitucija pevačica u pitanju jer je to javna tajna koju svi znaju. Situacija u politici, glumi i na estradi je toliko delikatna da smo mi daleko od Holivuda. To čak nije ni visoka prostitucija jer se većina prostituiše za male pare, tek toliko da prežive. Čak 99 odsto mojih nazovikoleginica pruža seksualne usluge za samo 50 evra - izjavila je tada Nikolićeva. Sandra Meduza spremna za pornić! Pogledajte OVDE  , mesi si*e bolje od Perice, a meša za medalju! (VIDEO 18+) Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA