Najnovije

RAT "PREDSEDNIČKIH KANDIDATA": Šešelj brutalno uzvratio Mihajlovićki - "Zorana, smrdi ti iz usta"!

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oštro je danas odgovorio na prozivku potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović kako nema šanse na predstojećim izborima za predsednika Srbije, jer niko neće "prostakluk, bedu i benzin u plastičnim flašama"...

Vojislav Šešelj (Foto: Fejsbuk)

Komentarišući izjavu Mihajlovićeve, koju mnogi već vide kao kandidata za predsednika Srbije, Šešelj je rekao:
- Ja sam poznat kao tolerantan u dijalogu sa političkim protivnicima, jer im dopuštam da kažu i po neku oštru reč i kritiku na moj račun, a što se tiče Zorane Mihajlović, moram vam priznati da je nedovoljno poznajem - rekao je Šešelj i dodao:
- Video sam je u Skupštini kad je polagala zakletvu... U jednom trenutku se okrenula prema meni i toliko joj je smrdelo iz usta da sam se umalo onesvestio od tog zadaha... Pristajem na dijalog s njom, ali samo sa velike distance - poručio je Šešelj.
Podsetimo, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je na pitanje da li Vojislav Šešelj ima šanse da vodi državu, odgovorila da je Srbija danas potpuno drugačija od Srbije iz doba Šešelja, i da je to danas moderna, razvijena, poštovana i otvorena zemlja.
- Zar stvarno mislite da iko u Srbiji želi da se vrati u doba Šešelja, u vreme negovanja prostakluka, do zatvorenih granica, bede, sankcija, goriva u plastičnim flašama - upitala je Zorana Mihajlović. Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA