Najnovije

ZORANA O DAČIĆU: On je pravi džentlmen, uvek nađe način da me nasmeje!

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine prokomentarisala je pomirenje sa šefom diplomatije i liderom SPS Ivicom Dačićem. Mihajlovićeva kaže da se Dačić potrudio da imaju dobre odnose...

Zorana Mihajlović se pomirila sa Ivicom Dačićem (Foto: Jutjub)

- Verujem da je Dačić kao iskusni političar shvatio da je pogrešio što me je bez razloga napao u medijima. Prema onome koliko se trudio da opet imamo dobre odnose ponekad mi se čini kao da je imao suflera kada je govorio o meni. Ali, Dačić je džentlmen koji, priznajem, uvek pronađe način da me nasmeje - istakla je ministarka.
Govoreći o premijeru Aleksandru Vučiću, Mihajlovićeva kaže:
- On mi je pružio priliku, pozvao me u Vladu i to neću da izneverim. U Vladi ću biti sve dok je on premijer - rekla je Mihajlovićeva.
Ona je navela da nije neko "ko ćuti i klima glavom, ko voli da se izvlači i beži od posla i odgovornosti i radi drugom iza leđa".
- Želim da radim, želim da Srbija bude uspešna. Želim da moj sin i sva druga deca ostanu da žive ovde. Želim i još više žena u politici i na odgovornim funkcijama, jer ćemo samo tako imati veća prava. I znam da me to razlikuje od mnogih, pa možda nekom izgledam kao opozicija - rekla je Mihajlovićeva.
Mihajlovićeva je rekla i da će se u SNS-u o predsedničkim izborima govoriti tek sledećeg proleća.
Ona je rekla da Aleksandru Vučiću neće biti lako da izabere kandidata za predsednika, "jer SNS ima veliki broj ljudi koji i sada vode najodgovornije funkcije i koji bi bez problema mogli da vode i Srbiju".
- Imamo Tomislava Nikolića, Maju Gojković koja vodi Skupštinu, Jorgovanku Tabaković, koja vodi NBS, Nikolu Selakovića i još puno vrlo sposobnih i kvalitetnih ljudi. Što se mene tiče, sa mnom niko nije razgovarao o tome, niti mi je bilo ko tako nešto ponudio, niti očekujem tako nešto - ponovila je Mihajlovićeva.
Ona je izjavila da je u "odličnim odnosima sa Tomislavom Nikolićem", baš onoliko koliko su u poslu upućeni jedan na drugog. Ujedno je istakla da, ukoliko bude prihvaćen njen predlog da kandidata SNS podrže sve stranke vladajuće koalicije, "moguća je pobeda i u prvom krugu izbora".
- To je matematika. Ali ukoliko nečija sujeta bude jača od obraza, onda će kandidat SNS pobediti u drugom krugu, ko god da je s druge strane - kaže Mihajlovićeva.
Prema njenim rečima, šanse na izborima nemaju ni lider radikala Vojislav Šešelj, jer građani neće povratak u vreme "praznih rafova i goriva u plastičnim flašama", kao ni Vuk Jeremić ukoliko se kandiduje, jer više "brine o kandidatima SNS nego o svom programu".
Govoreći o zaštitniku građana Saši Jankoviću, ona je rekla da ga poznaje još od studija, kao i da joj se čini da je on "već u kampanji" za predsedničke izbore.
Da vas podsetim, jedina sam iz SNS koja je javno rekla da ne bih glasala za Sašu Jakovića", istakla je Mihajlovićeva."
- Kao da nije važno što je premijer odredio da Niš dobije stotine miliona dinara za uređenje fasada, što je Vranje dobilo novac da sredi pozorište, što su zalaganjem premijera stigli novi investitori i otvorena nova radna mesta, što je krenula prva kargo avio linija iz Niša za Istanbul, i što je to ogromna šansa na naše privrednike da izvezu svoju robu. Sve je to važnije od toga u kom su hotelu spavali Zorana, Nebojša, Goran, Ivica i ne znam ko - primetila je Mihajlovićeva. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA