Najnovije

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Sve se svodi na borbu protiv Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je rano govoriti o predsedničkim izborima u Srbiji, ali da se sada sve svodi na borbu protiv Aleksandra Vučića.

Nebojša Stefanović (Foto: JuTjub)

Onima „koji hoće da budu Vučić umesto Vučića“, bolje da taj posao uopšte ne počinju, jer mu nisu dorasli, poručio je Stefanović.
Prema njegovim rečima, rano je govoriti o izborima koji su za sedam meseci, ali sada se iskristalisao jedan uslov, koji „promovišu na mala ili velika vrata razni analitičari ili kvazianalitičari ili kvazikandidati — da se ne kandiduje jedan čovek, pošto se svi slažu da ako se taj čovek kandiduje pobediće u prvom krugu“. - Jedini uslov da ti izbori budu prihvatljivi za njih jeste da se taj čovek ne kandiduje, otprilike kao kad bi Jusejnu Boltu rekli da ne sme da trči u trci na 100 metara, da bi u njoj mogli da trčimo mi - rekao je on. - Ako se kandiduje, onda kažu — to je početak njegovog kraja, i to vam kažu ljudi koji se nisu kandidovali ni u mesnoj zajednici, a kamoli za nešto ozbiljnije. Naravno, oni to kad kažu govore o Aleksandru Vučiću - rekao je Stefanović i dodao da smatra da se lider SNS neće kandidovati na predsedničkim izborima. - Ukoliko bi pobedili nekog od kandidata koga bi Vučić podržao, onda bi rekli - pobedili smo Vučića. Dakle on da se ne kandiduje da nas ne bi pobedio, ali ako bude neki drugi kandidat a mi ga pobedimo, e onda smo pobedili Vučića - rekao je Stefanović. On je poručio da bi svi trebalo da se bave svojim poslom, kao što se vlada bavi. - Mi nemamo vremena da se bavimo izborima za šest meseci. Sada treba da se posvetimo radu - rekao je Stefanović dodavši da je on uveren da bi Srbija bez Vučića na čelu imala stotinu ozbiljnih i velikih problema. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA