Najnovije

OBRADOVIĆ: Vrata Dveri otvorena su za Sandu Rašković Ivić

Vrata Dveri otvorena su za Sandu Rašković Ivić, a njihov lider Boško Obradović istakao je da je ona dala veliki doprinos njihovom zajedničkom uspehu.

Lideri DSS i Dveri - Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović (foto: Jutjub printskrin)

- Lično smatram da joj DSS mnogo duguje za svoj povratak u parlament i mislim da su se ogrešili o Sandu Rašković Ivić. Otvoreni smo za saradnju sa njom i u budućnosti - naveo je on, dodavši da ne želi da se meša u unutrašnja pitanja drugih političkih organizacija, jer ne bi voleo ni da se drugi mešaju u unutrašnja pitanja Dveri.
- Mi smo napravili uspešnu predizbornu koaliciju sa DSS-om, kojoj je na čelu bila Sanda Rašković Ivić, i sa njom na čelu poslaničkog kluba DSS-a smo imali dobru saradnju u Skupštini. Šta će sada biti - videćemo, zavisi od politike koju će zastupati novi predsednik DSS-a kada bude izabran, ali ovo nam definitivno nije trebalo - kazao je Obradović i dodao da podelama i sukobima u opoziciji može biti zadovoljan jedino vladajući režim.
- Ono što svakako ne razumem je zašto je DSS ušao u postizborne koalicije sa SNS-om na Vračaru i u Čačku, jer je tu vlast napravljena na kupovini odbornika i izneveravanju izborne volje građana. Mi smo tu zauzeli mnogo oštriji opozicioni kurs prema SNS-u - rekao je lider Dveri.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA