Najnovije

SNP "Naši": Vučić preko medijskih manipulacija predstavlja sebe kao zaštitnika države!

Snp "Naši" smatraju očajničkim potezom izjave premijera Aleksandra Vučića u kojima najavljuje obračun sa "špijunima", koji odaju podatke stranim obaveštajnim službama.

Aleksandar Vučić (Foto: Sinhua)

- Vučić pokušava preko medijskih manipulacija da predstavi sebe kao zaštitnika države, koji će se obračunati sa špijunima i obaveštajcima koji rade protiv  interesa Srbije, i da mu nije bitna cena koju će platiti - navodi se u saopštenju Snp "Naši".
Navode da u realnosti i van medija koji su pod kontrolom Vučića, on je glavni operativac zapadnih službi, koje su ga dovele na vlast kako bi potpisao "Briselski sporazum" i praktično priznao nezavisnost lažne države "Kosovo. -U realnosti i van medija koji su pod kontrolom Vučića, on je glavni operativac zapadnih službi, koje su ga dovele na vlast kako bi potpisao „Briselski sporazum“ i praktično priznao nezavisnost lažne države „Kosovo“- smatraju u ovoj stranci. Dodaju da je Vučić bio blizak saradnik pokojnog operativca CIA, Mikija Rakića, i da je preko te veze, napravljen i dil oko njegovog dolaska na vlast i izdaje Kosova i Metohije. - Izjave u kojima najavljuje obračun sa špijunima i stranim agentima, znače da bi Vučić najpre morao da pohapsi čitavu svoju Vladu, pripadnike raznih Nevladinih organizacija, a zatim i samog sebe, kao stranog agenta- smatraju u ovoj stranci. I za kraj saopštavaju da Vučić to sigurno neće uraditi, obećavamo mu da će Snp „Naši“ to odmah uraditi po dolasku na vlast. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA