Najnovije

VUČIĆ PROGOVORIO: Bolje da budete ubijeni nego da ubijate nekoga!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare povodom bezbednosne pretnje u Jajincima rekao da nema više saznanja od onih koji su se pojavili u medijima, i da će više informacija imati do kraja dana.

Aleksandar Vučić (Foto: Sinhua)

– Nemam podatke osim onih do kojih ste vi došli, i sa takvim stvarima se ne igram – rekao je premijer i dodao da ne bi ulazio u različite teorije.
Dodao je da je svojim ušima čuo i video sve dokaze vezane za zbivanja u Crnoj Gori.
– Moj posao je da se bavim istinom, nisam ubica i neću da učestvuijem u ubistvima. Bolje da budete ubijeni nego da ubijate nekoga – rekao je.
– O ovome u Srbiji ne znam ništa, imam podatke koji nisu dovoljno kredibilni da sa njima izlazim u javnost. Mi smo ovde da brinemo o narodu, a ne da narod brine o nama.  Uzeti su otisci i sve što je potrebno, siguran sam da će se naći parcijalni DNK, možda je to neko i slučajno tu ostavio – rekao je premijer.
– Ako ne pronašemo parcijalni DNK, biće jasno o čemu se tu radi, a to će biti do večeras – rekao je Vučić.
On je istakao da čeka dalje informacije, da je moguće da je oružje ostavljeno slučajno i izrazio zabrinutost za bezbednost običnih ljudi koji bi mogli da budu ugroženi tim oružjem.
– Ja se nadam da je to slučajno neko ostavio, ali me brine što se tamo deca igraju, zolje da je eksplodirala ubila bi dvadesetoro dece. Da je neko to hteo da sakrije, otišao bi kilometar i po dalje – rekao je premijer. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA