Najnovije

Haos u SPS-u: I Borovčanin lično podneo ostavku u prostorijama socijalista!

BEOGRAD - Visoki funkcioner SPS Nenad Borovčanin podneo je danas ostavku na mesto člana Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Nenad Borovčanin (Foto: Medija centar Beograd)

Naime, medijima je stiglo obaveštenje da je Nenad Borovčanin danas u prostorijama SPS zvanično podneo ostavku na mesto člana Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.
Ova ostavka podrazumeva izlazak iz članstva Glavnog odbora, ali ne i napuštanje partije, saopštila je Služba za informisanje te stranke. Borovčanin kaže da ga niko iz stranke nije zvao, te je iz medija saznao da se stranka oglasila po njegovom pitanju.  Takav je način komuniciranja i sam prihvatio jer, primećuje, verovatno je to pravi način.  Dodao je, međutim, da su njegova uverenja i lična ubeđenja iskrena, levičarska, i da se on, kao borac po prirodi, jednostavno neće povući.  "A da li ću i dalje ostati član SPS, to bez moje lažne skromnosti, zavisi od vrha stranke, da li će prihvatiti moje sugestije kada je partija u pitanju, ili će krenuti nekim novim putem, putem meni bar nepoznate levice", rekao je Borovčanin.  Kaže i da ostaje na mestu zamenika predsednika opštine Stari grad, tu se neće ništa promeniti, jer je, navodi, bio nosilac liste, te samim tim, nema potrebe za bilo kakvim promenama.  Podsetimo se, ranije danas je i Dijana Vukomanović napustila SPS. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA