Najnovije

ŠEŠELJ: Legija je trebalo da ubije sve lidere DOS

"Bilo bi bolje da je Milorad Ulemek Legija tog 5. oktobra počistio svih 19 lidera Demokratske opozicije Srbije, nego što smo doživeli da Srbija bude opljačkana", smatra predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Šešelj (Foto: Jutjub)

- Trebalo je pohapsiti sve lidere DOS na nasilnim demonstracijama pre 16 godina da ne bi opljačkali Srbiju. Ništa gore nije moglo da nas snađe od "dosmaniljske" vlasti - smatra Šešelj.
- Vođe DOS strpale su milione u džepove, pare kriju po ostrvskim zemljama, a i dan - danas mnogi od njih žive "perverzno" po vilama na Dedinju i Senjaku - otkriva vođa SRS.

Dil sa Đinđićem

Objašnjavajući Legijinu ulogu, Šešelj kaže da su komadant JSO i Zoran Đinđić sklopili dogovor mnogo pre petooktobarsklih demonstarcija. 
- Specijalna jedinica bila je na Đinđićevoj strani mnogo ranije. Bili su i "surčinci" sa njim, a njima su pripadali i "zemunci". Nije Legija izašao, pa pristupio narodu, nego je sve bilo dogovoreno - izjavio je Šešelj "Srpski telegraf".
- Pouzdano znam da je ceo Otpor bio strana agentura. Postojali su čvrsti dokazi da su radili za strane obaveštajne službe protiv svoje zemlje, a za to je najblaža kazna bila hapšenje - kaže on. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA