Najnovije

SNS: Šutanovac, slika i prilika 5. oktobra - od vratara do tajkuna, luksuznog stana...!

Srpska napredna stranka poručuje Draganu Šutanovcu, novom predsedniku Demokratske stranke, a kako navode "starom prevarantu", da je on "slika i prilika tog 5. oktobra, kog se danas sa setom seća".

Dragan Šutanovac (Foto: Jutjub)

"Od vratara u noćnim klubovima, uz pomoć svojih kolega koji su na samom početku haranja Srbijom zapalili Narodnu skupštinu i pokrali umetničke slike i stilski nameštaj, pretvorio se u bogataša, vlasnika skupocenih satova u vrednosti luksuznog stana u Beogradu, a na vračarskom pašnjaku, nekim čudnim demokratskim procedurama, koje su samo demokrate poznavale, ustoličio se u svom luksuznom stambenom vidikovcu" piše u saopštenju SNS.
Kako se dodaje, građani Srbije odlično znaju da kada Šutanovac kaže "pobedili smo, pobedićemo opet", to u realnom životu znači "opljačkali smo Srbiju i sve njene građane i hoćemo još da krademo".
SNS, takođe, poručuje Šutanovcu da može "samo da sanja" nove krađe i prevare, jer građani Srbije odavno su prozreli suštinu vladanja DS - otimanje narodnih para, pljačkaške privatizacije, uništavanje državnih firmi zbog ličnog bogaćenja, a izbacivanje čitavih porodica na ulice i stvaranje stotine hiljada nezaposlenih.
"Upravo zbog svih ovih pljačkaških i prevarantskih dostignuća DS-a i njihovih lidera, građani su im odavno poslali poruku da im nikada više neće dozvoliti novo pustošenje Srbije", navodi se u saopštenju.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA