Najnovije

OVO MU GROBARI NEĆE OPROSTITI: Mačvan o Delijama!

U danu kada je Partizan odlučio da pozove navijače da Milanu Mačvanu čestitaju rođendan, a oni se masovno odazvali, reprezentativac Srbije je za zvaničan sajt Evrolige rekao nešto što će mu pristalice crno-belih teško oprostiti.

Sever (Foto: JuTJub)

Mačvana sutra od 19 časova očekuje meč osmog kola Evrolige, i to u Beogradu protiv Crvene zvezde, kada njegov Emporio Armani gostuje srpskoj ekipi.
Mačvan je tim povodom o navijačima Zvezde poprilično pohvalno govorio u komentaru o predstojećem meču:
– Ključ je u glavi, stvar psihe. Moramo da budemo čvrsti, da ostanemo fokusirani tokom cele utakmice. U takvom okruženju, sa najvatrenijim navijačima u Evropi, samo tako možemo do pobede. Zvezda igra jednu od najboljih odbrana u Evroligi, ali i mi smo dobri ofanzivno. Spremili smo se, ali je mentalni aspekt najvažniji.
Isto mišljenje ima i Jasmin Repeša, trener ekipe iz Milana:
– Igraćemo protiv jedne od najboljih defanzivnih ekipa u Evroligi, u veoma “teškom” okruženju. Moramo da budemo jaki mentalno, fokusirani tokom cele utakmice. Ako to uradimo kako treba, imamo šanse da dobijemo. U suprotnom, biće veoma teško.
Posle sedam mečeva, Armani ima skor 4-3, dok Crvena zvezda ima pobedu manje.
Pored Mačvana, dres Armanija nosi i Miroslav Raduljica, tako da nema sumnje da Italijane očekuje vrela atmosfera i paklen doček u Beogradskoj areni. Izvor: Hot Sport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA