Najnovije

Vučić: Odnosi Mađarske i Srbije na najvišem nivou

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su odnosi Srbije i Mađarske na najvišem istorijskom nivou, i da kontinuitetom održavnja zajedničkih sednica dve vlade šaljemo snažnu političku poruku da su dve zeemlje opredeljene za produbljivanje saradnje u svim oblastima.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

„Ukupni odnosi između naše dve zemlje su, rekao bih, na visokom možda i najvišsem istorijskom nivou, da se politički dijalog odvija u duhu međusobnog uvažavanja i razumavenja kao i da na obe strane postoji spremnost za jačanje naših odnosa”, reako je Vučić u uvodnom obraćanju na zajedeničkoj sednici vlada u Nišu.
Prema njegovim rečima, oržavanjem zajedniče sednice čuva se i dinamika održavanja zajedničkih sednica vlada, a time šaljemo snažnu političku poruku da su dve zemlje opredeljene za produbljivanje saradnje u svim obalstima i da su spremne na produbljenje dijaloga i van uobičajenih okvira.
„Uveren sam da će danas i sednica vlade, ali i Biznis forum koji će uslediti značiti dublje uspostavljanje veza kako biznis prema biznisu, našim rađanima i političkim odnoisima naših zemalja ali i odnosima Srba i Mađara”, rekao je Vučić.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA