Najnovije

DVERI: Srbiji treba predsednik kome će Srbija i srpski narod biti na prvom mestu!

-Srpska napredna stranka nastavlja svoje lažno predstavljanje. Ovaj put je i sam predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, učestvovao u novoj predstavi Aleksandra Vučića, i bio glavni glumac u „rodoljubivoj“ tragikomediji - navode u saopštenju Dveri.

Predsednik Dveri, Boško Obradović (Foto: sajt Dveri)

Naime,  Dveri podsećaju da je predsednik Nikolić u Novom Sadu izjavio da će Vladi Srbije predložiti da 25. novembar, dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, proglasi državnim praznikom, a istog dana, nekoliko sati ranije, predsednik Dveri, Boško Obradović, posetio je rodnu kuću dr Slavka Županskog u Zrenjaninu, osnivača prvog Srpskog narodnog odbora, jednu od ličnosti, koja je najzaslužnija za ostvarenje ovog istorijskog događaja, i ponovo podsetio javnost na predlog Dveri da se 25. novembar proglasi državnim praznikom. - Svi građani su svedoci da Tomislav Nikolić nije dobar predsednik Srbije. Od proleća 2012. se nije čuo, mada ima zakonska ovlašćenja da Skupštini Srbije vraća zakone za koje smatra da su na štetu naroda i države, i iskoristi svoj uticaj da zaštiti narod. Očigledno da je smatrao da su svi doneti zakoni dobri- smatraju u ovoj stranci. Dalje dodaju da nije zaštitio građane kada su donošeni katastrofalni zakoni na štetu svih nas, kada su njegovi stranački drugovi donosili nepravedni i ponižavajući Zakon o radu, kada su donosili Zakon o smanjenju plata i penzija, nije pokrenuo ni jednu inicijativu za skoro pet godina mandata kojom bi olakšao život svih građana, iz svoga kabineta je ćutke gledao kako njegovi drugovi komad po komad kidaju sve što veže Kosovo i Metohiju i maticu Srbiju.
- Nije ispunio ni jedno obećanje. Rekao je da će ispitati izbornu krađu iz 2012. godine. Slagao je. Rekao je da neće dozvoliti da Kosovo i Metohija budu oteti političkim smicalicama. Slagao je i podržao Briselski sporazum. Ćutao je pet godina. A sada se probudio. Možda se probudio jer na proleće dolaze izbori za predsednika Srbije. Dobro je opet nešto obećati. Nije važno što neće ispuniti. Sada se setio da pokrene inicijativu da 25. novembar, Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, postane državni praznik- navode u saopštenju Dveri. Dalje navoda da je oličenje političkog nemorala je najbolje oslikano ovih dana u Novom Sadu, kada drugovi Tomislav Nikolić – predsednik Srbije i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, rame uz rame, slatkorečivo šalju lepe poruke.
- Nikoliću ne smeta da obećava pokretanje inicijative da 25. novembar bude nacionalni praznik, a da pored njega stoji Miloš Vučević, koji je u Novom Sadu u koaliciji sa LSV Nenada Čanka, stranke i čoveka koji se zalažu za separatizam, dele i svađaju komšije- smatraju Dveri. Za kraj navode da Srbiji ne treba takav predsednik. Da Srbiji treba predsednik, koji će braniti državne i nacionalne interese, predsednik kome će Srbija i srpski narod biti na prvom mestu. Nastupajući predsednički izbori su pravi način da napokon dođe do smene političke generacije, i da napokon dođe generacija, koja voli svoju zemlju.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA