Najnovije

BEOGRADSKA SPLAVARKA: Krimosi manje plaćaju od fudbalera, ali zato bolje je*u!

Devojke za zabavu nezaobilazni su deo "turističke" ponude beogradskih splavova, a malo njih želi da govori o tome šta se zaista dešava kad se vrata lokala zatvore.

Ilustracija (Foto: beeg.com)

Jedna od njih, koja je nedavno prestala da se bavi "splavarenjem" i "šipkom", udala se i ima preslatku bebu, otkrila je neke detalje ovog profitabilnog biznisa.
- Nije to uopšte tako kao što ljudi zamišljaju. Mnogo je gore! Neke devojke, kao što sam ja bila, dople su da budu samo igračice, ali su brzo shvatile da je to prosto nemoguće. Najveći deo njih na kraju ipak završi sa nekim od gostiju - kaže ona i dodaje:
- Moram da priznam da su te face prilično galantne prema devojkama i nije im žao da potroše ako im se devojka svidi. Posebno su galantni fudbaleri, najviše oni koji igraju u inostrantsvu u iu Beograd dolaze samo u provod. Oni su u stanju devojkama da ostave i po 2.000, 3.000 evra za noć. Ipak, novopečena majka koja iz razumljivih razloga želi da ostane anonimna, kaže da fudbaleri i nisu nešto u krevetu: - Uglavnom su mlakonje, čast izuzecima. Opasni momci koji su stalne mušterije manje plaćaju, ali su za njih šampioni u krevetu. Zbog toga devojke i više vole da budu sa njima.  Najgori su političari, slabo plaćaju, a i loši su u seksu. Mada, njih više skoro da i nema po splavovima. Sad su stranci u igri i oni su ok. Ne traže mnogo, a plaćaju pristojno! Da vidite seksi ćerku Lee Kiš kliknite OVDE. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA