Najnovije

PORUKA ZA ZVEZDU I PARTIZAN: „Srpsko tržište važno za Evroligu – ali nećemo incidente iz ABA lige“

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana čekaju odluku Evrolige da li će i naredne sezone biti deo evropske elite, a Paulijus Motijejunas i Dejan Bodiroga govorili su na ovu temu i istakli su da su oba kluba važna za takmičenje.

Crvena zvezda trebalo bi da ima prednost zbog osvajanja ABA lige kao što je to obično bio slučaj, ali svoje mesto očekuje i Partizan.

Paulijus Motijejunas rekao je za „Jurohups“ da su beogradski klubovi važni za Evroligu, ali da u tom takmičenju ne želi scene kakve su se događale u finalu ABA lige što se odnosi na sukob DŽejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

„Srpsko tržište je neverovatno i veoma važno za Evroligu. Ali, niko ne želi da vidi ono što smo videli u nedavnom finalu ABA lige, to nikome ništa dobro ne donosi. Ukupan utisak oko dva srpska kluba je pozitivan, međutim, ovaj incident između dva evroligaška tima u regionalnom takmičenju im ne pomaže“, smatra Motijejunas.

Litvanac je govorio i o tome da šampion ABA lige po statutu Evrolige nema zagarantovanu kartu za učešće, ali da je taj klub prioritet prilikom dodele pozivnica. Isto je potvrdio i Dejan Bodiroga, prvi čovek Evrolige.

UNIŠTILI MOSTOVE I UPORIŠTA OSU: Uspešne operacije ruske avijacije u Volčansku (VIDEO)

Izvor: Sputnikportal.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA