Najnovije

PRELETAČI: Ceo opštinski odbor DSS prešao u SNS!

Članovi opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Topoli pristupili su kolektivno Srpskoj naprednoj stranci.

Dveri-DSS (Foto: Jutjub)

Oni su naveli da su se na taj korak odlučili prepoznajući državotvornu politiku premijera Aleksandra Vučića i želeći da doprinesu političkom i ekonomskom snaženju države.
Na konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovao i potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Đurić, sedam od devet dosadašnjih članova opštinskog odbora DSS potpisalo je pristupnice SNS, a najavljen je i prelazak gotovo polovine članstva DSS u toj opštini. 
Đurić je tom prilikom izjavio da je SNS, predvođena Aleksandrom Vučićem, uspela da oko najznačajnijih državnih prioriteta okupi najveći deo politički angažovanih građana Srbije. 
"Zahvaljujući činjenici da je danas SNS najbrojnija politička porodica, i činjenici da danas u SNS udruženi deluju građani rešeni da isuše političku močvaru u Srbiji, mi u SNS gradimo institucije, štitimo nacionalne interese i oporavljamo ekonomiju koja je decijama razarana", rekao je Đurić, dodavši da su svim ljudima koji žele da te ciljeve podrže vrata SNS širom otvorena. 
Prema njegovim rečima, SNS je imala hrabrosti i snage da kaže "ne" podelama na one koji su bliži istoku ili zapadu, a da kaže "da" srpskom jedinstvu i sabiranju oko državnih i nacionalnih ciljeva i prioriteta. 
SNS, kako je objasnio, danas neguje i baštini srpske nacionalne vrednosti, bori se za negovanje dobrih odnosa i sa Istokom i sa Zapadom, za očuvanje srpskog jezika i pisma, kao i za zaštitu srpskih prava u svim zemljama regiona gde Srbi žive. 
"Ovde u Topoli, u ustaničkom kraju Srbije koji je uvek znao da donosi prave odluke, i naše nove kolege donele su pravu odluku", rekao je Đurić, poželevši dobrodošlicu novim članovima SNS. 
Dosadašnji predsednik Opštinskog odbora SNS Radiša Urošević rekao je da očekuje da će dugogodišnjim političkim iskustvom pomoći svojoj novoj stranci da napravi snažan opštinski odbor. 
"Prepoznao sam državotvornu politiku Aleksandra Vučića i smatram da će on osnažiti i politički i ekonomski našu državu. Podržavam i politiku gospodina Marka Đurića koji se uspešno bori za srpstvo i opstanak Srba na KiM", rekao je Urošević. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA