Najnovije

TRAMPOVO PRVO OBRAĆANJE JAVNOSTI: Evo šta je prvo rekao (VIDEO)

Na američkim izborima koji nisu bili ni blizu neizvesni kao što se pretpostavljalo pobedio je kandidat Republikanaca, milijarder Donald Tramp.

Tramp (Foto: Sinhua)

Tramp se na početku govora zahvalio svima.
- Izvinite što ste čekali, ali ovo je komplikovan posao. Radeći zajedno, ponovo ćemo obnoviti američki san. Svaki Amerikanac će imati priliku da ispuni svoj potencijal. Ovo je istorijska pobeda  - rekao je Tramp.
- Upravo sam dobio poziv od sekretarke Klinton, četita nam (u pitanju smo mi), na pobedi. I ja sam čestitao njoj i njenoj porodici, borila se veoma dobro. Hilari je radila veoma dugo i dugujemo joj zahvalnost za njenu službu u ovoj državi. Došlo je vreme da se ujedinimo. Biću predsednik svih Amerikanaca i to mi znači. Kao što sam rekao u početku, ovo je bio jedan prelepi pokret. - Bili ste tako odani tokom ovog 18-mesečnog puta. Imamo sjajan ekonomski plan. Udvostručićemo rast i postati najjača sila. Istovremeno, razvićemo sjajne odnose s drugim zemljama. Nijedan san i izazov nisu preveliki. Amerika se više neće zadovoljavati ničim što je manje od najboljeg. Želim da poručim svetskoj zajednici: pošteno ćemo se odnositi prema svima. l ljudima drugih nacija poručujem: želimo saradnju a ne konflikte. - Prošla je istorijska kampanja. Obećavam vam da vas neću izneveriti. Uradićemo dobar posao. Bićete ponosni što ste me izabrali za predsednika. Ja volim ovu zemlju. Hvala vam mnogo. Kako je Tramp zgazio Hilari i postao novi predsednik Amerike čitajte OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA