Najnovije

NIKADA NE BISTE PRETPOSTAVILI: Evo zašto je nastao oralni seks!

Malo ko se kroz istoriju zapitao zašto postoji oralni seks, uglavnom zato što se kao logičan odgovor nameće to što nam pruža prijatan osećaj.

Ilustracija (Foto: redtube)

Čini se da se ljudi ne upuštaju u oralni seks samo zato što pruža dobar osećaj i jer je dobra priprema za pravu stvar, već postoje pravi naučni razlozi za to, tvrdi Dejli star.
Studija objavljena u časopisu “Journal of Reproductive Immunology” tvrdi da je evolucija zaslužna za nastanak oralnog seksa.
Naime, naučnici su zaključili da se oralnim seksom tela žena lakše navikavaju na DNK partnera. To dovodi do osnaživanja ženinog imuniteta tokom trudnoće, jer njeno telo plod neće gledati kao nešto strano.
S druge strane, muškarci, barem prema naučnicima, pružaju ženama zadovoljstvo, jer se time smanjuje verovatnoća da će partnerke biti neverne.
Istraživači sa Univerziteta Okland razgovarali su sa 243 muškarca u heteroseksualnim vezama kako bi doznali zadovoljavaju li oralno partnerke kako bi one bile srećnije ili imaju neke druge razloge.
Pokazalo se da su muškarci skloniji oralnom seksu u dva slučaja, ako su im partnerke atraktivne i ako strahuju da bi mogle da ih prevare.
Od čega zavisi veličina vagine, a nije broj partnera pogledajte OVDE.
Izvor: Dejli star, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA