Najnovije

PRITISAK SNS-A: "Jeremić da kaže istinu o gardistima"

Srpska napredna stranka pozvala je Vuka Jeremića da kaže istinu o ubijenim gardistima, koja mu je, tvrde u toj stranci, dobro poznata.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Kako se navodi u saopštenju vladajuće partije, Jeremićevo javno istupanje je puno "ogromne količine agresije, nadmenosti i bahatosti".
Naprednjaci navode da je Jeremić, umesto istine o stradanju pravih žrtava, Jakovljevića i Milovanovića, građanima izneo laži o navodnom hapšenju, a od sebe pokušao da napravi žrtvu.
- Kao da je njegov strah od suočavanja sa istinom i izmišljenog hapšenja važniji od dva izgubljena života - navodi se. 
Jeremić je, kako se navodi u saopštenju, pokazao i da je Aleksandar Vučić sve vreme govorio istinu, a da on nema odgovor ni na jedno pitanje. 
- Vuk Jeremić je, najzad, pokazao i da je pravi izdanak prodavaca magle iz Demokratske stranke, jer je izgleda i on, poput nekih njegovih kolega, suprotno svim zakonima fizike, bio na dva različita mesta istovremeno. Dok su oni bili istovremeno u Beogradu i Bodrumu, odnosno u Beogradu i Solunu, Jeremić je, kako se čini iz njegovih izlaganja, istovremeno bio i u Srbiji, i u SAD - navodi SNS i poziva Jeremića još jednom da kaže šta zna o slučaju o kojem je pitan. 
A to kako je Jeremić, običan vojnik na civilnom služenju roka u kabinetu Borisa Tadića, pre načelnika Gelenarštaba znao za ceo slučaj, ostaje da se utvrdi, zaključuje SNS. 
Jeremić je jutros rekao da je sve što je imao da kaže o "slučaju gardisti" rekao policiji i da mu se čini da je to na neki način pokušaj da se on odvrati od toga da se uključi u politički život. 
On, kako je naveo, o samom događaju nema mnogo informacija, osim da se dogodila tragedija, a posle toga su se, dodao je, pojavile zlonamerne interpretacije, pa su čak i neki visoki državni funkcioneri to komentarisali. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA