Najnovije

Albanci opet zabranili ulazak Marku Đuriću na Kosovo!

Tzv. Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova obilo je zahtev direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića da uđe na Kosovo, piše Koha.

Marko Đurić (Foto: JuTjub printskrin)

Prema izvorima portala koha.net, Đurić je tražio dozvolu da danas boravi na Kosovu.
Odluku da mu ne odobri boravak, Ministarstvo spoljnih poslova je donelo nakon saznanja da Đurić, zajedno sa drugim zvaničnicima, ima u planu da sutra na Kosovu poseti nekoliko benzinskih stanica, koje nisu licencirane od strane kosovskih vlasti, piše taj portal.
Koha ističe da se Đuriću dozvoljava ulazak na Kosovo, samo uz prethodnu dozvolu Ministarstva spoljnih poslova Kosova, gde on mora da podnese izveštaj o agendi svog boravka na teritoriji Kosova, ističe Koha.
Ranije juče je najavljeno da će direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić boraviti danas, 15. decembra u Kosovskoj Mitrovici gde će prisustovati puštanju u rad benzinske stanice i maloprodajnog objekta Naftne industrije Srbije.
Nakon 17 godina, Naftna industrija Srbije obnoviće rad sve svoje tri benzinske stanice na severu pokrajine, u Zvečanu, Zubinom Potoku i Kosovskoj Mirovici, saopšteno je iz Kancelarije za KiM. Izvor:Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA