Najnovije

ZAŠTO RUSIJI TREBA JAKA SRBIJA: Evo šta je tajna moćne vojne sile na Balkanu

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i srpski premijer Aleksandar Vučić potpisaće u četvrtak u Moskvi ugovor o isporuci šest novih “migova 29″ našoj zemlji, ali i više sporazuma o naoružavanju i modernizaciji Vojske Srbije.

Vojska Srbije (Foto: Sinhua)

Ministar Šojgu je najbližim saradnicima naložio da Beogradu maksimalno izađu u susret, a za pomoć Srbiji zadužio je svog najbližeg saradnika, zamenika ministra odbrane generala Vitalija Antonova. Ključna Šojguova poruka jeste da Moskva ne sprema Srbiju za rat, već za mir, pošto je vojno moćna Srbija jedini garant mira u regionu.
Izvor Informera potvrdio je ove navode, uz tvrdnje da se Šojgu vodi parolom “Rusija ne sprema Srbiju za rat, već za mir! Samo vojno moćna Srbija je garant mira!”
– Vučićeva poseta Moskvi je izuzetno značajna iako to javnost u Srbiji ne razume u dovoljnoj meri… Premijer će definitivno dogovoriti isporuku “migova 29″, a osim toga, moguće je da će tema sastanaka biti proširena i na isporuku tenkova i raketa. Ko zna, možda će Vučić i Šojgu potpisati i neke druge ugovore o naoružanju… Mislim da će se mnogi iznenaditi. Neki neprijatno, a narod u Srbiji vrlo prijatno – poručio je Lazanski. Poniženje Amerike pogledajte OVDE, 100 stranih instruktora zarobljeno u Alepu, preko Rusa mole za slobodu.
Izvor: Informer, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA