Najnovije

DUGIN: Jasno je zašto je ruski ambasador ubijen baš sada

Nadam se da je ovo poslednji zločin krvave Hilari i onih koji stoje iza nje.

Dugin (Foto: TASS)

Piše: Aleksandar Dugin 
Jedini adekvatan odgovor Erdogana će biti izlazak iz NATO-a i udaljavanje od Zapada.
Ubijen je ruski ambasador u Turskoj. Sa takvim provokacijama počinju svetski ratovi. I jasno je zašto je ruski ambasador ubijen baš sada. Rusija i Turska su se zbližavale veoma brzim korakom. A globalistička administracija je na izdisaju u Sjedinjenim Državama. Zbog toga — sada ili nikada: drugog trenuka za početak Trećeg svetskog, ili barem novog rusko-turskog rata neće biti.
Ovo je agonija globalističke elite Vašingtona koja umire. Upravo one po čijim je instrukcijama oboren ruski avion. Upravo te, koja je organizovao puč u Turskoj 16. jula.
Ako sada započnemo rat, nalogodavci će se radovati. Jasno je da će se Turska izviniti — to je logično. Politički, od svega ovoga će prvenstveno stradati sam Erdogan. Ali postoji samo jedan način da se spasi situacija u Turskoj — objaviti odmah izlazak zemlje iz NATO-a.
Broje se sati, pa čak i minuti. Žalimo zbog smrti našeg herojskog diplomate Andreja Karlova. On je herojski poginuo na prvim linijama fronta. Nadam se da je ovo poslednji zločin krvave Hilari i oni koji stoje iza nje.
Izvor: srb.news-front.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA