Najnovije

PEVAČ HORA ALEKSANDROVA IMAO SREĆE: Pozvan na turneju, ali mu istekao pasoš (FOTO)

Pevač u horu Aleksandrov ruske armije proglašen je mrtvim u tragediji u Sočiju, ali se ispostavilo da je živ i da se nije ukrcao na let jer mu je istekao pasoš.

Hor Aleksandrov (Foto: Jutjub)

Roman Valutov (29) je bio na spisku putnika kobnog leta, ali mu radnici na aerodromu nisu dali da uđe u avion jer nije imao važeći dokument, budući da mu je pasoš istekao još u julu. - Bio sam na imigracionom, a jedna devojka koja tamo radi mi je rekla: Šalite se? Vaš pasoš je istekao još u julu! Iznervirao sam se i otišao kući - rekao je Valutov.
- Stigao sam kući u 3.30 ujutro i počeli su da me zovu ljudi, pitali su me da li sam živ. Pogledao sam na internetu i video svoje ime na spisku poginulih. Plakao sam. Moji prijatelji i rodbina bili su u šoku - priča Valutov, a prenosi Dejli mejl. Među 93 žrtve bili su Ralina Gilmanova (22) i njen verenik Mihail, koji su oboje bili članovi ansambla Aleksandrov. Uskoro su planirali brak. Trogodišnji dečak Artem ostao je siroče, jer su u nesreći poginuli njegovi roditelji Oleg i Jekaterina Korzanov, plesači u Horu Crvene armije. pevač u horu Aleksandar Šutko (30) objavio je na društvenim medijima poslednji post neposredno pred poletanje. NJegova sestra Ema rekla je: "Aleksandar me je nazvao i rekao da su se već ukrcali i da poleću za 15 minuta. 'Zvaću te kad stignemo', rekao je. Ali nije nas zvao. Pokušali smo da ga kontaktiramo, ali bio je van dometa". Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA