Najnovije

BACITE SE, SKINETE GAĆE, UTURITE, ZAVRŠITE: Šokantni seks intervju čuvene srpske glumice! (VIDEO)

-Bila sam sklona orgazmima, a nisam znala ni da postoje "vijagre". Niko nas nije učio da doživimo vrhunac - izjavila je srpska glumica.

Eva Ras (Foto: Jutjub)

Eva Ras, koja igra u filmu "Saga o tri nevina muškarca", kaže da je napredovala u karijeri, pa je tako od baba-sere postala starija žena koja ima seks sa tinejdžerom. Glumica priznaje da joj snimanje seksi scena sa nekoliko decenija mlađim momkom nije bilo neprijatno, već smešno.
- Od baba-sere, koju sam igrala u filmu "Mi nismo anđeli", došla sam do baba-jebaljke, koja sama skida i defloriše mladiće. To je veliki napredak u mojoj karijeri, od devedesetih do danas. Bilo je zanimljivo iskustvo - kaže Eva.

Popila vijagru

Glumica otkriva da se sa Danilom Babovićem, mlađanim kolegom sa kojim ima intimne odnose u filmu, upoznala na snimanju te scene.
- On je ležao u gaćama na krevetu, a ja došla da vodim ljubav sa njim. Tada su nas predstavili jedno drugom. Sećam se da sam mu rekla: "Dete, izvinite što vam se zalomila ružna uloga, da morate da gledate babu u tom činu. Možete mi malo zavideti na tome što baba može da gleda vas. Nemojte se stideti, mi glumimo komediju i divno je što sam ja ovoliko stara, a vi toliko mladi" - kaže Eva i dodaje:
- Bilo mi je smešno što igram babu koja pokazuje svoje zube, donju vilicu na metalnim nitima, a gornje zubalo na implantima, u ljubavnim dahtanjima. Upravo mi je moja vilica dobro došla za ulogu, da babi jasno stavi do znanja da ne umišlja da je mlađa i da je ona i dalje stvorena za ljubav, već da je podseti da ju je na seks podstakla "vijagra", koju je prethodno slučajno uzela.

Jednokratni seks

Vremešna glumica tvrdi da, dok je ona bila mlada, za seks nisu bili potrebni nikakvi afrodizijaci:
- Može se doživeti fantastična ljubav i bez tog medicinskog orgazma. Bila sam sklona orgazmima, a nisam znala ni da postoje vijagre. Niko nas nije učio da treba da doživimo vrhunac, a pošto nam je sve vezano za seks bilo zabranjeno voće, mi smo orgazme doživljavali najlepše - priča Eva.
Ona smatra da su seksolozi krivi za popularizaciju jednokratnog seksa:
- Vidim da se danas mladi muče. Ceo haos na planeti napravili su seksolozi, koji su počeli da upoznaju građanstvo sveta, čovečanstvo sa tim šta je orgazam, imaju li žene orgazam ili nemaju... U tom razotkrivanju seksa, izgubio se libido. Ne samo da bi devojke volele da dođu do orgazma i mladići do ejakulacije nego oni uopšte ne umeju međusobno da se osvoje. Zato je danas popularan jednokratni seks. Jer ako se vi bacite, skinete gaće, uturite, završite, to ne može da bude inspirativno da sutra kupite buket cveća i da je čekate pred kapijom - ističe Rasova.
Gole fotke su Daru dovele do razvoda, a popularnu pevačicu ponovo razgolićenu možete videti OVDE.
Izvor: Informer, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA