Najnovije

Đoković uskoro probija magičnu cifru

Na impresivan način, Novak Đoković je osvojio šestu krunu na Australijan openu, koja mu je donela slavu, ali i "debeo" ček. Trijumfom u Melburnu, srpski as je zaradio nešto više od 2.400.000 dolara.
Pobednik (foto: Jutjub printskrin)

Pobednik (foto: Jutjub printskrin)

Prošle godine je Nole bio jedini teniser u istoriji koji je u sezoni samo od nagrada sa turnira prebacio cifru od 20.000.000 dolara. U profesionalnoj karijeri koja traje više od decenije, Nole je zaradio impresivnih 96.660.050 zelenih novčanica. Uskoro, verovatno već na američkoj turneji, na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, naš as će da stigne do magične cifre od 100.000.000 dolara, što nijednom teniseru nije uspelo dosad. Ipak, ne mora da znači da će Srbin prvi da stigne. Uskoro će ovu neverovatnu sumu da preskoči i Rodžer Federer, koji je i dalje zaradio najviše u istoriji tenisa. Švajcarac je trenutno na brojci 97.341.456 dolara. Ako je borba za trofeje postala nezanimljiva, kao i u trci za ATP listu, onda ostaje neizvesnost na bankovnom računu. Ko će pre do 100.000.000 dolara zarade samo od nagrada sa turnira?
Pročitajte još:TATA, RAZBIJ GA: Pogledajte kako Stefan navija za Novaka u finalu (VIDEO)ZATO JE NAJVEĆI: O ovom dirljivom gestu Đokovića priča svet (FOTO)
Izbor: vesti-online.com    

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA