Najnovije

Ivan Jegorović ponovo na čelu „Unije sportista“

Proteklog vikenda održana je izborna skupština i svečana akademija „Unije sportista“. Događaj je održan u obnovljenoj sali Sokolskog doma u Obrenovcu, koja je bila premala da primi sve zainteresovane sportiste i ljubitelje sporta. U radnom delu za predsednika je ponovo izabran Ivan Jegorović, jednoglasnom odlukom svih 552 delegata.
Ivan Jegorović (Foto: Pravda)

Ivan Jegorović (Foto: Pravda)

Ivan Jegorović rođen je 1983. godine, po struci diplomirani ecc, nekadašnji prvak države u kik-boksu. Danas uspešan trener i sportski radnik. Profesionalno angažovan kao pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, zadužen za sport. Pored toga obavlja i funkcije predsednika Savate saveza Beograda, potpredsednika Kik boks saveza Beograda i generalni sekretar Savate saveza Srbije. Unija sportista svojim četvorogodišnjim angažovanjem doprinela je razvoju projekata na teritoriji Gradske opštine Obrenovac kao što su: „Program besplatnog treninga“ , „Eko kampovi“ i „Asistent u nastavi“. Program besplatnog treniga okuplja oko dve hiljade dece koja besplatno treniraju sport po izboru, dok u okviru „Eko kampova“ oko pet hiljada mališana ide na zimovanje i letovanje koje se finansira iz opštinskog budžeta. Zahvaljujući projektu „Asistent u nastavi“ svi profesori fizičke kulture koji su bili na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Obrenovcu dobili su posao u obrenovačkim osnovnim školama.
Pročitajte još:FUTSALERI PRESREĆNI: Pogledajte gol Simića u zadnjoj sekundi! (VIDEO)NATO ĆE NAM BITI LOGISTIKA: Sprema se uništavanje 4.000 tona oružja Vojske Srbije!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA