Najnovije

Izračunajte kada ćete smršati i koliko

Ako ste odlučili da napravite promenu i istopite višak kilograma, pravo je vreme da se pokrenete jer, kao i za sve ostalo, i za to je potrebno vreme. Želite li da znate koliko će vam biti potrebno da dođete do željenog cilja? Izračunajte!
Dijeta koja topi salo...(Foto: pixabay.com)

Dijeta koja topi salo...(Foto: pixabay.com)

Kako deluje kalkulator mršavljenja?

Za zdravo mršavljenje, bez rigoroznih dijeta i velikog odricanja moraćete da budete mnogo strpljivi, ali i biti dosledni u svom planu. 1. U tablicu ubacite svoju trenutnu težinu, visinu i godine izražene u kilogramima i centimetrima. 2. U označeno polje upišite koliko bi želeli da smršate i kliknite na označeno mesto kalkulator kalorija. 3. Na ekranu će biti ispisan maksimalan broj kilograma koji možete skinuti kao i vreme koje je potrebno da izgubite upisanu željenu težinu. Probajte ovde Kada pokušavate da izgubite kilograme, izuzetno je važno da po svaku cenu sačuvate svoju mišićnu masu. Mišići su ključna stvar prilikom gubljenja neželjenih kilograma jer ubrzavaju metabolizam i sagorevaju kalorije tri puta brže nego masne ćelije. Međutim, prilikom rigoroznih dijeta koje uključuju mali unos kalorija gubimo i do 50 odsto mišićne mase. Ipak, ukoliko svakodnevno jedete 70 odsto preporučene količine kalorija (devojke ne bi trebalo da unose manje od 1.200, a muškarci 1.800 kalorija) možete izbeći gubitak mišića. Preporučena količina kalorija odnosi se na količinu kalorija koje konzumiramo dnevno kako bismo održali trenutnu težinu.
Pročitajte još:SKINITE SALO BRZINOM SVETLOSTI: Ova dijeta je laka, jednostavna i za mesec dana 10 kg manjeDijeta „8 sati“ – izgubite i do 4 kg nedeljnoHIT DIJETA: Jedite slaninu i istopite salo za samo 10 dana
Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA