Najnovije

Nikolić ide u Katar

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ambasador Katara u Beogradu šeik Mubarak bin Fahad Al Tani razgovarali su danas u Beogradu o unaprednjenju odnosa dve zemlje, a Nikolić je prihvatio poziv da poseti Katar.
Tomislav Nikolić (Foto: JuTjub)

Tomislav Nikolić (Foto: JuTjub)

Ambasador Katara uručio je predsedniku Nikoliću pozivno pismo emira Hamada bin Halifa Al Tanija da poseti Katar, kao i čestitku građanima Srbije povodom Dana državnosti, saopštila je Služba za odnose sa javnošću predsednika. Nikolić je prihvatio poziv da poseti Katar i istakao da će to biti odlična prilika da se unaprede odnosi između naše dve zemlje, kao i da se katarske kompanije upoznaju sa brojnim pogodnostima koje Srbija nudi investitorima. Prilikom posete Kataru srpska delegacija će potpisati nekoliko sporazuma sa Katarom, kojima će se bolje odrediti naši bilateralni odnosi, navodi se u saopštenju. Predsednik Nikolić je rekao da su investitori iz Katara dobrodošli u Srbiji, i da naša zemlja može da im ponudi kvalitetnu i profitabilnu saradnju u brojnim projektima, vezanim pre svega za poljoprivredu, industriju, medicinu, a posebno za zajedničku proizvodnju za treća tržišta.
Pročitajte još:VUČIĆ ODBRUSIO HAGU: Kakvi radikali, ima da odgovarate za smrt generala Tolimira!ŽIVKOVIĆ PORUČIO TASOVCU: Posle šamara se ošišaj ili bar očešljaj!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA