Najnovije

Pripadnik ID pobegao iz švajcarskog zatvora zahvaljujući seks-vezi sa zatvorskom nadzornicom

Pripadnik Islamske države – 27-godišnji Hasan Kako iz Sirije – pobegao je iz švajcarskog zatvora u kojem je „ležao“ zbog silovanja 15-godišnje učenice iz Ciriha nad kojom se iživljavao nekoliko dana uzastopno, držeći je zatvorenu u svom stanu.
(Foto: Policija)

(Foto: Policija)

Dovde zvuči kao mnoštvo sličnih „storija“. A ova ipak nije baš obična. Ne samo zato što se radi o pripadniku teroristčke Islamske države. Kako je uspeo da pomogne zahvaljujući pomoći jednog od čuvara tog zatvora – 32-godišnje Angele Magdiči. Kako piše Daily Mail, Sirijac je s njom stupio u intimne odnose. Zahvaljujući bezmalo hotelskim uslovima u zatvoru, Kako je redovno posećivao zatvorsku sportsku salu, dobro se hranio, koristio internet i uspeo da zavede onu kojoj je bilo povereno da ga čuva i onemogući svaki pokušaj bekstva. Čak i kada je već bila uhapšena zbog saučesništva u bekstvu, njene kolege su odbijale da poveruju da je sa Kakom imala seksualne odnose u samom zatvoru. Kako je – uz njenu pomoć – pobegao sa još jednim zatvorenikom. I, još su u bekstvu. Pretpostavlja se da su crnim BMW X1 krenuli prema Italiji. Angela je bila neoprezna da u mobilnom drži ljubavnikove fotografije. Na kraju je morala da sve prizna... Istraga je već utvrdila da je bekstvo bilo „dobro isplanirana operacija“.
Pročitajte još:ZNA SE I KAD I GDE: Saudijska koalicija napašće Siriju iz Turske!ŠAH-MAT VLADIMIRA PUTINA: Evropa i NATO dižu ruke od Ukrajine?!STOLTENBERG ZVECKA ORUŽJEM: Odvratićemo Rusiju od Turske i Evrope!
Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA