Najnovije

SPS IZBORE DOČEKUJE U HAOSU: Slavica i Branko udaraju na Ivicu i Acu!

Potpredsednik SPS-a Branko Ružić sa istomišljanicima u partiji sprema se da pre izbora digne glas, saznaje “Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih ovoj stranci.
Slavica Đukić Dejanović i Branko Ružić (Foto: Jutjub)

Slavica Đukić Dejanović i Branko Ružić (Foto: Jutjub)

Na meti Ružića osim predsednika socijalista Ivice Dačića, jeste i zamenik predsednika te stranke Aleksandar Antić. - Ružić teži da umanji uticaj Ivice Dačića na donošenje odluke o kandidatima za buduće poslanike u Skupštini Srbije. Zato se zalaže da mnogo veći uticaj na to imaju i Predsedništvo i Izvršni odbor. Ide toliko daleko da čak posle izbora planira da formira poslanički klub od svojih ljudi, zato mu je i bitno da poslanike ne bira samo Dačić - priča izvor dodajući da Branka Ružića podržava deo visokih funkcionera SPS-a. Među njima je, prema našem izvoru, najistaknutija bivša predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović. - Aleksandra Antića napadaju stalno. Optužuju ga da u dogovoru s liderom socijalista Ivicom Dačićem hoće da preuzme partiju i očisti je od svih “neposlušnih”, među kojima se nalaze i potpredsednik SPS-a Branko Ružić i počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić - objašnjava izvor. Mediji su ranije pisali kako je Dačić na proslavi svog 50. rođendana SPS-a naljutio pojedine funkcionere stranke tako što je za svojim stolom ostavio mesta samo za Antića. Ostali potpredsednici morali su da se zadovolje mestima za drugim “običnim” stolovima. Branko Ružić minira socijaliste i kada je predizborna kampanja u pitanju, piše "Alo!". - Ružića ne interesuje da traži novac za kampanju niti da juri sponzore. Razlog za takvo ponašanje je taj što ga, po njegovim tvrdnjama, Ivica Dačić nije nikada zaštitio od napada naprednjaka - objašnjava izvor, dodajući da je većinu napada isprovocirao sam Ružić, kako slikanjem s huliganom koji je vređao premijera Aleksandra Vučića, tako i provokativnim izjavama u medijima. Ružić juče nije želeo da potvrdi te informacije. - Ne zasmejavajte me molim vas. Predsedništvo je organ koji donosi odluke o kadrovskim pitanjima. Svi koji budu bili na odgovornim funkcijama moraju biti naklonjeni SPS-u i interesu građanki i građana - rekao je kratko Ružić.
Pročitajte još:LUKJANOV: U Srbiji popularnost Rusije raste sa razočarenjem u EU„Zamenik ministra kosovske diplomatije“ tvrdi: Srbija će biti uslovljena da prizna KosovoVUČIĆ ODBRUSIO HAGU: Kakvi radikali, ima da odgovarate za smrt generala Tolimira!
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA