Najnovije

TUKLI SU GA KABLOVIMA PO GOLOM TELU: Molio ih je za milost, ali nije preživeo! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ruski militanti sproveli su egzekuciju po uzoru na Islamsku državu, posle mučenja i batinanja dilera droge. Nestanak čoveka sa snimka je prijavljen, a sada se veruje da je mrtav.
Tukli ga kablovima po golom telu (Foto: Jutjub)

Tukli ga kablovima po golom telu (Foto: Jutjub)

“Kazna” je sprovedena u gradu Komunaru, u Donjeckoj oblasti, u južnoj Ukrajini, koja se nalazi u rukama proruskih boraca. Šokantni video čovekla koga muče ubrzo je postao viralan. Na snimku se vidi čovek koji moli za život, a vezan je crvenom trakom za drveni stub. Tuku ga električnim kablovima. Batinanje sprovodi militant po imenu Olkon, koji je došao u Komunar iz Novosibirska da bi podržao proruske borce. Na snimku se čuje glas koji, između ostalog, kaže: – Ovo je kazna za dilera drogom. Čovek koga batinaju ih moli da prestanu. – Reći ću šta želite! Pozvaću drugog dilera i doći će sa robom! Olkon na snimku govori da će momak biti pogubljen kao pas. Video je postavila zvanična zajednica proruskih pobunjenika na Ruskoj društvenoj mreži VKontakt. www.youtube.com/watch
Pročitajte još:PODRŠKA BAŠARU: Ustanici i Kurdi rasterali teroriste iz Tel Rifata (VIDEO)Putin naredio: Ruska zver hitno ka Siriji!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA