Najnovije

Jovanović u "zoni sumraka": Šešelj već dvadeset godina uništava Srbiju!

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović smatra da je saradnja sa Haškim tribunalom zakonska obaveza Srbije i da Vlada u slabostima koje je sud pokazao tokom procesa Vojislavu Šešelju ne sme tražiti, kako je rekao, alibi za aboliranje zločinaca i zločina.
Čeda želi da svrgne Šešelja sa vlasti (Foto: JuTjub)

Čeda želi da svrgne Šešelja sa vlasti (Foto: JuTjub)

"Saradnja sa ovih sudom je ne samo naša zakonska obaveza, nego i način da konačno raskinemo sa politikom koja dve decenije uništava Srbiju i sve oko nje", ocenio je Jovanović u pisanoj izjavi za medije. Kako kaže, veruje i da će "poslednji put Vojislav Šešelj kao tragičan i bizaran eksponent ove politike stajati između Srbije i njene drugačije budućnosti". Jovanović ocenjuje da je tokom suđenja Šešelju Haški sud ispoljio brojne slabosti i nespremnost da se nosi sa njegovom iracionalnom samoubilačkom taktikom, a tužilaštvo lošim radom kompromitovalo rad ovog tribunala, ali da Vlada Srbije u tome "nikako ne sme tražiti alibi za aboliranje zločinaca i zločina".
Pročitajte još:SNP za hitno formiranje Kancelarije za saradnju sa RusijomVUČIĆ O OPOZICIJI: Ne bih nikad poželeo da neko tako neozbiljno vodi državu
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA