Najnovije

Najradije bi spalila ove fotke: Ovako je Karleuša izgledala na početku svoje karijere! (FOTO/ VIDEO)

Kad se pre nešto više od 20 godina Jelena Karleuša pojavila, niko nije mogao ni da pretpostavi da će danas važiti za "kraljicu stila", pošto u to vreme za stil nije mnogo marila.
Jelena Karleuša (Foto: Jutjub)

Jelena Karleuša (Foto: Jutjub)

Kad se Karleuša s prvim albumom pojavila na sceni davne 1995. godine imala je samo 16 godina. Za svoj tadašni hit, pesmu pod nazivom "Ogledalce", Jelena je snimila dosta jednostavan spot koji nam otkriva Divu u totalno drugačijem svetlu. Duga plava kosa je očigledno Karleušin zaštitni znak, te je i dan danas nosi. S tim da danas Jelena sintagmu "plava kosa" shvata bukvalno, pa nas ponekad iznenadi i štrumpf plavom bojom. No, ono što na ovom snimku bode oči jesu svakako grudi, odnosno manjak istih. Naravno, s godinama su se plastične operacije samo ređale, te Karleuša danas ima mnogo veća usta i jagodice. Sigurno da je Diva izvršila još neke korekcije na sebi koje nisu toliko drastične i u prvi mah uočljive. Kraljica stila, kako Karleušu nazivaju, nije baš oduvek marila za stil. Pogledajte samo ove šiške. Doduše, s obzirom na to da su devedesete u pitanju, možemo joj i progledati kroz prste. Ali zato za ovo nemamo objašnjenje! Zašto, ali zašto bi iko želeo da izgleda kao da je ispao iz engleske sudnice sa sve perikom od konjske dlake? A i crni plašt je na mestu. I Diva je nakon nekog vremena shvatila da je pogrešila s ovom frizurom, te je rešila da situaciju ispravi. Doduše, trebalo joj je dosta vremena da shvati svoju grešku, dobre 4 godine. Kao što to obično biva - nije je ni ispravila nego je samo učinila još gorom. Kareuša danas voli da šokira javnost izgledom i oblačenjem, kako bi što veću pažnju skrenula na sebe. Verovatno je to jedan od razloga zbog kojih je Karleuša rešila da fura ovaj stajling opasnog dečaka s ulice. Doduše, možda je i prošla kao Ceca, pa frizuru nije mogla sama da bira. Kako bi prešla iz mladog momčića s ulice u opasnu ribu, pevačica je morala još malo da uveća svoje grudi i da ponese frizuru prosećne pudle. Složićete se, stoji joj svakako bolje nego kratka kosa. Par godina kasnije, Jelena je, čini nam se, pronašla svoj stil po kom je danas prepoznajemo. Godine 2005. objavila je spot za pesmu "Slatka mala". Kad uporedimo Jelenu od pre 10 godina s ovom sadašnjom, razlike su veoma male. Pevačica je i dalje uglavnom obučena u zlatno i crno, kao da joj je Seka omiljena pevačica. Karleuša izgleda nije primetila ironiju u ovom svom spotu. "Igračice" koje s njom u spotu učestvuju neodoljivo podsećaju na samu pevačicu od pre par godina. Težnja za šokiranjem je u Karleušinom stilu toliko naglašena da je u pojedinim momentima njene karijere prevazilazila granice normalnog i zalazila u morbidno. Sećamo se svi njenog nastupa kada je na glavi, umesto krune, nosila mrtvačku glavu. Možda je Diva inspiraciju pronašla u "Hamletu", samo bi bolje bilo da je u ovom slučaju izabrala ipak "ne biti". Danas je Jelena ovu morbidnost samo malo drugačije upakovala - porno krpice, lanci i crna koža su nešto što Diva u poslednje vreme preferira.

Love this dress by @stefangoluboviccorsetry In Dusseldorf, Germany #backstage #concert

A photo posted by Jelena Karleuša (@karleusastar.official) on

Bez obzira na to koliko se trudila oko stajlinga, jer oblačenje ovih lanaca sigurno oduzima jako puno vremena, s frizurama Karleuša i dalje nema sreće.
In Austria, wearing @tealecocothebrand #backstage #concert A photo posted by Jelena Karleuša (@karleusastar.official) on
Diva je očigledno napredovala u pogledu stajlinga. Šteta što taj trud nije preusmerila u nekom drugom pravcu, na primer, na poboljšanje svojih pevačkih sposobnosti.
Pročitajte još:DA ZASTANE DAH: Ovo su najseksi bliznakinje na svetu! (VIDEO)POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE HTELA: Srpkinja zaludela Italijane (VIDEO)MUŠKARCI POTPUNO ODLEPILI: Jelena Krunić skroz gola (FOTO)SEKSI: Seka Aleksić se naguzila muškarcima srce stalo! (FOTO)
Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA