Najnovije

DA LI JE OVO NORMALNO? Devojčice od osam godina igrale oko šipke u jutarnjem programu (VIDEO)

Gledaoci jutarnjeg programa na jednoj od televizijskih stanica u Velikoj Britaniji ostali su u šoku kada su u toj emisiji videli dve devojčice od samo osam godina i jednu od 11 kako plešu oko šipke.
Lepo ih uče...(Foto: Jutjub)

Lepo ih uče...(Foto: Jutjub)

Voditelji emisije ugostili su i instruktorku plesa koja obučava decu, kao i majke devojčica. Tokom gostovanja u posebnom delu studija, oskudno odevene devojčice izvele su tačku, prenosti "Telegraf". Za vreme same emisije, ali i nakon nje povela se velika polemika oko toga da li je taj način plesa prikladan za decu tog uzrasta. Korisnici društvenih mreža navodili su da devojčice tog uzrasta trebaju da se igraju u pesku, a ne da plešu oko šipke. Pogledajte kako je to izgledalo: www.youtube.com/watch
Pročitajte još:UHVAĆEN NA DELU! Pilot dokazao postojanje kemtrejlsa (VIDEO)PRIZORI KOJI SU DIRNULI SVET: Porodica je ovog dečaka (2) odbacila jer su mislili da je veštac! Osam meseci je jeo otpatke i spašavao živu glavu (FOTO)SAZNAO DA GA DEVOJKA VARA: Priredio joj Dan zaljubljenih koji nikad neće zaboraviti (VIDEO)
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA