Najnovije

Transseksualka posvetila Vučiću pesmu: On je tako moćan tip, čvrstog....(VIDEO)

Transeksualna pevačica Nataša Maza, ponovo je šokirala javnost, a verovatno i premijera Srbije, kojem je posvetila svoj najnoviji hit.
On je tako lep...(Foto: Jutjub)

On je tako lep...(Foto: Jutjub)

Numera pod nazivom " Za Vučića" osvanula je premijerno danas i već je postala pravi hit. Da je premijer zgodan, lep, da ga dovozi crni džip, da ima dubok džep... More epiteta i divljenja od strane mlade umetnice. www.youtube.com/watch Inače, Nataša Maza dovođena je u vezu s mnogim poznatim ličnostima, kao što su Mali Keba ili Ćazim Osmani. Da je Vučić dobar frajer i da privlači estradu govori činjenica da su u njegovu čast snimane i druge pesme i ode (radosti). Podsetimo se čuvenog hvalospeva Marije MaXime, pod nazivom " Vučić Aleksandar". NJu možete poslušati OVDE. Tu je i mlada Danijela Petković s čuvenim "Vučić - sladak si kao lučić ". www.youtube.com/watch Ne znamo koja je numera bolja, ali - svaka čast za trud, devojke...
Pročitajte još:RUŠI INSTAGRAM: Emili Ratajkovski potpuno gola! (FOTO/ VIDEO 18+)MNOGI NEĆE VEROVATI: Pogledajte poze u kojima se slikala Atina sa svega 13 godina! (FOTO)KRISTIJANOVA NAJJAČA ODVALA IKADA: Prišili su mi penis mrtvog čoveka i primio se! (VIDEO)
Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA