Najnovije

DNO DNA: Karleuša vređa decu zbog fizičkog izgleda

Kako se broj kandidata u „Zvezdama Granda” postepeno smanjuje, tako su oštriji i komentari članova žirija, a poslednja emisija zaprepastila je one koji prate takmičenje.
Vređa decu (Foto: Jutjub)

Vređa decu (Foto: Jutjub)

Iako se do sada uglavnom događalo to da se žiri međusobno prepucava i upućuju jedni drugima kritike, pa i oštrije provokacije, ovaj put se desilo da članica žirija, pevačica Jelena Karleuša teško izvređa nekoliko kandidata na račun fizičkog izgleda, ali i odevnih komada i stajlinga. U dvadeset drugoj emisiji po redu, prvom takmičaru Jasminu Šehiću iz Brčkog, koji ima samo 21 godinu, dala je svoj glas, ali i dodala nešto što je zaprepastilo sve u studiju: „Ti meni, Jasmine, ličiš... jesi li gledao crtani ‘Zvonar Bogorodičine crkve?‘”, pitala je pevačica. Kada je kandidat odgovorio potvrdno, Jelena je rekla: „E, ti meni ličiš na tog zvonara, a pevaš kao anđeo. I to je jedna drastična razlika u tebi. Izgledaš tako, a pevaš ovako. Miks toga te čini jako posebnim u ovom takmičenju”, rekla je pevačica, a momak se samo nasmejao. Odmah nakon Jasmina, Karleuša je imala još jedan ispad. Na red je došla kandidatkinja koja po mišljenju mnogih glasom pomera sve granice - Marina Stevanović (28) iz Beograda. Marina je otpevala Viktorijinu pesmu „Rat i mir” i pesmu Milene Vučić „Da l’ ona zna”, a Karleuša je tokom izvođenja govorila „odlično”. Međutim, kada se zavesa digla, usledile su kritike. „Ti imaš glas, srce i emociju kao fatalna žena i zvezda. A izgledaš kao kafe-kuvarica. Kao tetka koja je počela da radi u malom kafiću u unutrašnjosti. Sa takvim glasom ne možeš da izgledaš tako. Poradi na tome”, rekla je Jelena, a Saša Popović je dodao da je Ana Bekuta 1985. izgledala još gore, i da su njegove kritike urodile plodom, pa ona danas odlično izgleda.

Marija Šerifović: Ne moraš da izgledaš kao prostituka!

Marija Šerifović je stala u odbranu kandidatkinje kojoj je Karleuša rekla da liči na kafe-kuvaricu i rekla joj da uopšte ne mora da izgleda kao prostitutka da bi bila zvezda. Jelena je ipak nastavila po svom, pa je još nekoliko kandidatkinja opomenula da ne dolaze u cipelama na platformu jer je to „demode“.
Pročitajte još:ZAPALILA INTERNET: Vrela plavuša u najprovokativnijem izdanju do sad (FOTO 18+)STANIJA PROVOCIRA: Zbog ove fotke muškarcima nije dobro (FOTO)AU, SESTRO: Sanja vodila emisiju bez donjeg veša (VIDEO)
Izvor: Blic  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA