Najnovije

SRPSKA SEKS-BOMBA OSVAJA SVET: Vatrena Bojana zasenila svetske lepotice (HOT VIDEO)

Pre izvesnog vremena časopis "Sports Illustrated" snimio je serijal provokativnih editorijala za kupaće kostime, u kome su se našle mnoge svetske lepotice, poput teniserke Karoline Voznjacki, skijašice Lindzi Von, UFC šampionke Ronde Rouzi, manekenke Krisi Tejgen.
Bojana Krsmanović (Foto: Jutjub)

Bojana Krsmanović (Foto: Jutjub)

U ovom društvu našla se i jedna Srpkinja. U pitanju je manekenka Bojana Krsmanović, koja je svojim oblinama i te kako privukla pažnju. Naša lepotica dobila je pozitivne komentare na Jutjubu, a jedan od korinsika napisao je da je ona nova Irina Šajk. Inače, Bojana se već dugi niz godina bavi manekenstvom, a mnogi je upoređuju s čuvenim top-modelom Sindi Kraford. Već uveliko gradi karijeru van granice Srbije, a budući da je često u inostranstvu, ističe da voli da boravi u Beogradu. Pogledajte editorijal koji je Bojana Krsmanović snimila za "Sports Illustrated": www.youtube.com/watch
Pročitajte još:VRELO: Ovako se Nives Celzijus sprema za spavanje (SEKSI FOTO)ZAPALILA INTERNET: Vrela plavuša u najprovokativnijem izdanju do sad (FOTO 18+)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA