Najnovije

DAČIĆ PORUČIO TADIĆU: U istoriju ideš kao "gubitnik"!

BEOGRAD - Socijalistička partja Srbije saopštila je danas da će Boris Tadić ostati zapamćen kao predsednik koji je izgubio saradnike, političke partnere, prijatelje i lično dostojanstvo i to samo zato što je, kako kažu, sve zaboravio i onda probao i druge da nagovori da zaborave.
Ah, ta deklaracija o pomirenju... (Foto: JuTjub)

Ah, ta deklaracija o pomirenju... (Foto: JuTjub)

"Neki ljudi znaju kada je vreme da se sklone. Neki umeju da prihvate odgovornost za sopstvene neuspehe i da priznaju da su krivi. Neki osete trenutak za dostojanstveni odlazak. Neki shvate da su bivši i puste druge. Oni koji ništa od toga ne znaju, imaju samo jedno ime: Boris Tadić", navode iz SPS-a. U saopštenju Glavnog odbora socijalista se dodaje da se Tadićem više neće baviti, te da će ga o svemu, kako kažu, podsetiti na izborima. Tadić je ranije rekao da lider socijalista Ivica Dačić treba da podnese ostavku jer ga smatra odgovornim za pogibiju dvoje srpskih državljana u Libiji. Tadić je na konferenciji za novinare podsetio da se kidnapovanje dogodilo pre mesec dana i da je Dačić odgovoran što ranije nije sproveo istragu. "Moraćemo da dobijemo odgovore šta se tu desilo i da li je Dačić odobrio putovanje, koje je rezultiralo kidnapovanjem", rekao je Tadić.
Pročitajte još:Čepurin: Paradoksalno je što Beograd ponašanje SAD ne shvata kao neprijateljskoDačić: Ambasador i službenici će biti saslušaniOKRŠAJ U STUDIJU: Dačić napao voditelja tokom emisije (VIDEO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA