Najnovije

Velika ofanziva sirijske vojske u Latakiji

Sirijska vojska ubila je na desetine terorista ID i Nusra fronta i uništila njihove centre za koridnaciju tokom ofanzive na severu zemlje, javila je je sirijska novinska agencija Sana.
Sirijska vojska (Foto: SANA)

Sirijska vojska (Foto: SANA)

Sirijski avioni su u provinciji Homs uništili dva položaja militanata Nusra fronta, dok je sirijska armija upala u centre ID u Talal el Saudiju i Palmiri. Istovremeno, u Alepu su se vladine snage, uz podršku borbenih jedinca uništile 14 vozila sa mitraljezima, ubijajući da na desetine terorista, prenosi Sana. U severnom delu provincije Latakija sirijska vojska je zauzela dva sela i tako obezbedila nekoliko strateških tačaka na severoistoku regiona. Žestoke borbe vodile su se i u Deir ez Zor, gradu na severoistoku Sirije koji je 120 kilometara udaljen od Rake, kada je u proteklih 24 sata likvidirano 65 ekstremista ID, navodi agencija, pozivajući se na vojne izvore. Nešto ranije, sirijske vojne jedinice raznele su tunel dužine 40 metara u Sini, gradu koji teroristi koriste kao skladište za oružja i municiju.
Pročitajte još:Turska je u ratnom stanju, ali to niko nije ozvaničioPADAJU PRED ARGUMENTIMA: Laži zapadnih medija o Ruskoj operaciji u Siriji razotkrivena uživo!CIA POTVRDILA ŠOKANTNU PRETNJU: Saudijska Arabija ima atomsku bombu spremnu za upotrebu?! (VIDEO)
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA