Najnovije

JOŠ JEDNA KOALICIJA PRED RASPADOM? Zeleni nezadovoljni Tadićem, ponude SPS i SNS

BEČ - Unutar "Zelenih Srbije" ima određenog nezadovoljstva stanjem u koaliciji u kojoj je ta stranka sa partijom Borisa Tadića SDS, izjavio je danas jedini poslanik te stranke Ivan Karić, i dodao da postoji ponuda od SNS i od SPS za zajednički nastup na predstojećim izborima. 
Ivan Karić (Foto: Jutjub)

Ivan Karić (Foto: Jutjub)

Karić je rekao da njegova stranka nije donela nikakvu odluku o eventualnom napuštanju koalicije sa SDS, ali da postoji određeno nezadovoljstvo stanjem u toj koaliciji, koja je formirana 2014. godine. "Postoji poziv partija iz vlasti da razgovaramo o zajedničkom nastupu, jer imamo konkretnu ekološku politiku i rešenja za ekološke probleme", rekao je Karić i precizirao da se radi o SNS i o SPS. Kako kaže, njegova stranka može da razgovara sa tim strankama ako postoji zainteresovanost da se u njihove politike integriše ekološka politika "Zelenih Srbije".
Pročitajte još:SNIMAK IZ SKUPŠTINE O KOJEM PRIČA SRBIJA: Pogledajte šta je uradio Živković, ko je koga vređao i ko je bio pijan (VIDEO)RAZDOR MEĐU NAPREDNJACIMA: Radomir Nikolić ljubomoran na Gašića
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA