Najnovije

HRVATI VIŠE NE KRIJU: Moguć je rat sa Srbijom!

ZAGREB - Pero Ćorić, lider "Hrvatske stranke prava - Ante Starčević", koja je član vladajuće koalicije u Hrvatskoj, smatra da postoji mogućnost rata sa Srbijom.
Pero Ćorić (Foto: Jutjub)

Pero Ćorić (Foto: Jutjub)

Čolić je, gostujući na N1, istakao da podržava predlog uvođenja obaveznog vojnog roka u Hrvatskoj, dodajući da su iz stranke predložili saborskom Odboru za odbranu da vojni rok traje barem tri do šest meseci. "Mislimo da je Hrvatska zemlja koja živi u takvom okruženju. Ne smemo se opustiti jer koga je ugrizla zmija boji se i guštera. Kroz Hrvatsku prolaze stotine hiljada ekonomskih migranata i okruženje nam je nesigurno. Pitanje je u kojem će smeru ići i srpska politika jer vidimo ko je tamo na vlasti", istakao je Ćorić. On navodi da se on i njegova porodica "ne osećaju bezbedno" i da nije siguran da li će se Srbija "držati određenih normi", kao i da postoji mogućnost da se Srbi priklone drugom savezu. Ocenjuje da je Hrvatska, "kao i Izrael, u čudnom okruženju". - Pre 25 godina svi su smatrali da je nemoguće da se dogodi tragedija kao u Vukovaru, pa se dogodila - objašnjava Ćorić svoje stavove.
Pročitajte još:DOK SRBIJU RAZORUŽAVAJU: Hrvati uvode vojni rok, a Amerikanci im doturaju helikoptere!NOVA STRAŠNA PROVOKACIJA PREDSEDNICE HRVATSKE: Kolinda poslala ustašu na pomen pobijenim Srbima!
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA