Najnovije

AKCIJA U BAZENU I SKIDANJE U OSTAVI: Ovako se proslavila seksi Dušica! (VIDEO 18+)

Aktuelna učesnica “Farme“, seksepilna Dušica Grabović, učestvovala je pre dolaska u Lisović u rijalitiju “Parovi“, u koji je ušla krajem avgusta i kratko se zadržala. Gledaoci su imali priliku još tada da je vide u golišavom izdanju.
Seksi Dušica (Foto: Jutjub)

Seksi Dušica (Foto: Jutjub)

Iako je na televiziju “Hepi” došla dok je bila u vezi, Dušica se nije ustručavala da ističe svoje seksi atribute. Još ako uzmemo u obzir da je rekla kako voli da pokazuje svoje telo… Na jednom od snimaka je đuskala kraj bazena u tanga gaćicama i seksi plesom načisto zaludela učesnike rijalitija: www.youtube.com/watch Na drugom se, na veliku radost muškaraca, skidala u ostavi, potpuno opušteno, kao da u vili nema baš ni jedne kamere… www.youtube.com/watch Posle ovoga, verujemo da bi muškarci voleli da se Dušica na “Farmi” zadrži mnogo duže nego u “Parovima”.
Pročitajte još:TIJANA AJFON IMALA SEKS SA DAČIĆEM?! Ali, čekajte, to nije sve!NAGUZILA SE ZA FANOVE: Pevačica rešila da opravda svoj nadimak (FOTO 18+)SEKSI PREDIGRA NA FARMI: Marija i Crni se pipkali celu noć! (VIDEO)Zato se mrze 20 godina! Zbog ove izjave je krenuo rat između Arkana i Cece i JK! (FOTO/VIDEO)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA