Najnovije

DŽihadisti polako, ali sigurno gube Latakiju: Padaju i poslednji bedemi odbrane

Vojska Sirije značajno napreduje u borbi protiv džihadista, pa su borci lojalnu predsedniku Bašaru al Asadu oslobodili niz strateških oblasti u severoistočnom delu provincije Latakija. Kako je prenela agencija Fars, u napadima je ubijeno na desetine terorista, a mnogo više ih je ranjeno.
Sirijska armija napreduje (Foto: Jutjub)

Sirijska armija napreduje (Foto: Jutjub)

Sirijske trupe uspele su da nateraju na povlačenje teroriste iz sela Barza el Tahtani, Katef el Zaitona, Daher Sando, Tal Gveirat i DŽabal Abu Ali u regionu Latakije, javlja Fars. U drugom udaru sirijske vojske i jedinica samoodbrane osvojena je strateška kota 458 u Latakiji, a u ofanzivi je ubijeno i ranjeno na desetine terorista. Tokom ofanzive sirijski borbeni avioni su bombardovali položaje terorista u selu Mar Baija. - Nekoliko položaja terorista i njihova vojna mreža teško su oštećeni tokom naleta borbenih aviona nad selom Mar Baija u Latakiji - rekao je izvor Farsa. Prema izveštaju, oko sedam odsto pokrajine Latakija je još uvek pod kontrolom terorista, dok je sirijska vojska za poslednjih nekoliko meseci zauzela više od sto sela u ovoj oblasti.
Pročitajte još:LUDILO SNIMAK: Kao da ste lično ispalili projektil iz bazuke! (VIDEO)Peskov: Bombardujemo isključivo teroriste!
Izvor: sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA