Najnovije

OVO TREBA ZNATI: Iguman Rafailo o svetski poznatom mađioničaru Dinamu! (VIDEO)

BUDVA - Iguman budvanskog manastira Podmaine, otac Rafailo, veoma je zapaženo duhovno lice u SPC i njegove besede su sve popularnije na JuTjubu, a najširoj javnosti je postao poznat zbog toga što je deo njegove besede izvučen iz konteksta, te reči "voda je skupa, a heroin loš i nikakav" u medijima interpretirane kao da se on žali na kvalitet narkotika u Crnoj Gori.
Iguman Rafailo: Dinamo, pozdravio te Sveti apostol Jovan Bogoslov! (Foto: JuTjub)

Iguman Rafailo: Dinamo, pozdravio te Sveti apostol Jovan Bogoslov! (Foto: JuTjub)

Na Svetosavskoj akademiji, održanoj u okviru manastira Podmaine 31. januara ove godine, otac Rafailo je govorio o liku i delu Svetoga Save, te apostolima Svete Crkve. U tom kontekstu se dotakao i jednog fenomena koji je sve prisutniji i popularniji na Internetu, ali i tradicionalnim medijima, a to su mađioničari koji svojim "veštinama" oduševljavaju svet. Otac Rafailo posebno govori o svetski poznatom mađioničaru Dinamu koji levitira iznad zemlje, vodu pretvara u led, iz dlana stvara hiljade leptirova, hoda po vodi i čini mnoga druga "čudesa". Ono što otac Rafailo ovde govori o mađioničaru Dinamu će Vas sigurno fascinirati, jer on praktično "raskrinkava" takve pojave do detalja i daje potpuno drugu sliku o ovom mađioničaru i njemu sličnim magovima kroz iskustvo pravoslavlja. Pogledajte ovo fenomenalno predavanje, a klip je premotan na 1:11:40, odnosno, na deo kada govori o "magovima" i mađioničaru Dinamu, a koji traje nešto više od deset minuta: youtu.be/ocDEqNHEJTQ
Pročitajte još:GUTA SVE PRED SOBOM: Dron otkrio misterioznu rupu nasred jezera! (VIDEO)Arsović – zlatna medalja na prvenstvu Evrope (VIDEO)
Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA