Najnovije

UPALI U JAK NAPAD ISLAMSKE DRŽAVE: Ruski novinari blokirani u Siriji!

- Nekoliko dana smo radili u kurdskom gradu Kobani, već smo nameravali da idemo u Irački Kurdistan. Jutros je iznenada počeo jak napad militanata Islamske države na susedni grad Tel Abjad - saopštio je kamerman koji se nalazi u kurdskom gradu Kobani.
DŽihadisti (Foto: milliyet.com.tr)

DŽihadisti (Foto: milliyet.com.tr)

Prema podacima koje je dobio od kurdskih Narodnih zaštitnih jedinica, kolona boraca IS izašla je iz grada Rake i napala kurdski grad Tel Abjad. Istovremeno sa teritorije Turske na Tel Abjad juriša odred od oko 50 pripadnika Islamske države. - U ovom trenutku u Tel Abjadu se vode borbe istovremeno na 15 tačaka. Grad je plamenu. Put iz Kobana na istok, kojim je trebalo da krenemo, sada je suviše opasan. Blokirani smo u Kobaniju - napisao je kamerman na Fejsbuku. On je naveo da se sa njim nalazi još jedan novinar REN TV. DŽihadisti napali novinare kod Dare - novinarka ranjena, kamerman ubijen Podsećamo, pre nekoliko dana, u blizini grada Dara, jedan kamerman je ubijen, a jedna novinarka je ranjena. NJih dvoje su snimali reportažu na prvoj liniji fronta i potpali su pod žestoku vatru džihadista. Snimak ove užasne tragedije možete videti OVDE
Pročitajte još:KIM DŽONG UN PRETI: Imamo novo revolucionarno oružje!HAOS U NEMAČKOJ: Merkelovu u Sibir – Putina u Berlin! (VIDEO)
Izvor: rs.sputniknews.com / Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA