Najnovije

K'O BRAT BRATU - SAVET O NAT'U: Milićeva šalje poruke Tadiću, Pajtiću i Jovanoviću

BEOGRAD - Jelena Milić, direktora CEAS-a i najpoznatija NATO lobistkinja u Srbiji, sve je uticajnija i u političkom životu Srbije, pa koristeći taj svoj uticaj, ona je očigledno odlučila da se uključi u pregovore o tzv. novom DOS-u i poslala je poruke liderima stranaka, odnosno, Borisu Tadiću, Bojanu Pajtiću i Čedomiru Jovanoviću.
Jelena Milić (Foto: JuTjub)

Jelena Milić (Foto: JuTjub)

Ona ih podseća i savetuje da uzmu u obzir da "Rusi dolaze", pa da je iz tog razloga najhitnije potrebno da se Srbija uključi u NATO. Očigledno im predlaže da je to osnovni princip oko kojeg treba da se usaglase. Podsećamo, Boris Tadić, nekada nevešto prikriveno pobornik NATO-a, sada je kao predsednik SDS-a otvoreno i javno istupio kao pobornik NATO članstva Srbije. Ovaj političar, često u javnosti označavan kao "američki klovn i marioneta", stupio je u red onih koji javno zagovaraju članstvo Srbije u NATO alijansi, baš kao i Čedomir Jovanović, međutim u slučaju DS-a stvari stoje drugačije. Demokratska stranka je javno istupila sa stavom da se protivi članstvu Srbije u NATO alijansi, a nedavno su članovi ove stranke izazvali "tihi skandal" optužujući američki državni vrh za saradnju sa Islamskom državom. Podsećamo, i Zoran Živković, predsednik Nove stranke, retvitovao je objavu Vladimira Todorića iz DS-a, u kojoj su bile fotografije američkog senatora DŽon Mekejna sa vođama Islamske države. Međutim, koliko se slaže sa DS-om realno oko protivljenja članstvu u NATO alijansi, ostaje tek da se vidi. Sve u svemu, Milićeva ih pažljivo prati i jasno im daje do znanja preko Tvitera da to i čini.
Pročitajte još:SB UN sutra o Kosovu – Dačić putuje u NJujorkĐURIĆ O „NOVOM DOS-u“: To je neprincipijelna koalicija – zavili bi Srbiju u crno!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA