Najnovije

ESTRADNI RAT: Brena svedoči protiv Miroslava!

Ako Ilić odbije DNK test, u korist njegove bivše ljubavnice i sina svedočiće popularna pevačica i još nekoliko zajedničkih prijatelja.
Zaratili: Miroslav Ilić i Lepa Brena (Ilustracija: Pravda)

Zaratili: Miroslav Ilić i Lepa Brena (Ilustracija: Pravda)

Lepa Brena svedočiće na sudu protiv Miroslava Ilića u slučaju utvrđivanja očinstva njegovog navodnog sina Devina. Pevačicina prijateljica Mirjana Antonović, bivša ljubavnica "slavuja iz Mrčajevaca", rešena je da po svaku cenu istera pravdu na videlo. Ona je posle urađenog DNK testa u Americi, sa uzorkom koji je ukrala od Miroslava, odlučila da analize uradi i u Srbiji. Kako je Mirjana ispričala svojim prijateljima, ako Miroslav bude odbio da uradi DNK test, ona će na sud izvesti sve svedoke koji će joj pomoći u zadovoljenju pravde, a jedna od njih je najveća zvezda bivše Jugoslavije. "Mirjana zna da u svakom trenutku može da očekuje pomoć od Brene. Kad je nedavno boravila kod nje u Beogradu, pričale su o svemu i Brena joj je rekla da će je podržati u tom procesu. Kada dođe do suđenja, ona će svedočiti u Devinovu i Mirjaninu korist. Tamo će ispričati sve što zna o odnosu svog kolege i prijateljice. Rešeni su da dokažu da su rezultati iz Amerike, koji su pokazali da je Miroslav Devinov otac 99,9 procenata, pravi", kaže Mirjanina prijateljica. I sama Mirjana je ova saznanja potvrdila svojim nedavnim statusom na Fejsbuku. "Obavljena je DNK analiza u Americi. Sad na sudu u Srbiji tražimo DNK od Miroslava. On može da odbije. U tom slučaju dolaze svedoci, i prikazuje se izvršena analiza kao jedan od dokaza", napisala je Antonovićeva.

Gordana Ilić: Brena je za nas vazduh

Miroslav nije bio raspoložen da komentariše najnovije informacije povodom ovog slučaja, ali je njegova supruga Gordana rekla da je za nju i njenu porodicu Brena vazduh. "To stvorenje uopšte neću da komentarišem. Ona je za mene vazduh. Ne interesuje me ni da li je ta Brena učestvovala u tajnom prikupljanju DNK mog muža", bilo je sve što je rekla gospođa Ilić.
Pročitajte još:
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA