Najnovije

Nećete verovati: Stavite ovo u pupak i gledajte šta će se desiti

Ovo je verovatno jedan od najdelotvornijih načina narodne medicine kada je u pitanju olakšavanje bolova. To je super-jednostavan postupak i ne zahteva nikakve posebne napore.
Ilustracija (Foto: Freedigitalphotos.net)

Ilustracija (Foto: Freedigitalphotos.net)

Sve što trebate uraditi je potopiti malo vate u neki 50% alkohol i staviti to u pupak! Ovo kućno lečenje pomoći će vam da olakšate bol i opustiće vaše telo. Ova metoda se često koristi u lečenju upale mišića, gripa ili prehlade, a puno je bolja opcija od konvencionalnih lekova. Sledeći put kada dobijete prehladu ili grip, samo potopite malo vate u alkohol, nežno istisnite višak i stavite ga u pupak. Osigurajte da ne ispadne tako što ćete koristiti veći flaster, ili jednostavno pokrijte s krpom ili plastičnom kesom. Na isti način koristite i za ublažavanje menstrualnih bolova, samo lezite i nežno pritisnite vatu sa svojim rukama. Za ublažavanje bola u stomaku ili kod bolesti putovanja koristite istu metodu, ali ovaj put dodajte i malo soli na vatu i stavite je u pupak.
Pročitajte još:RUSKA MAST: Posle 10 dana, od bolesti ostaje samo uspomena! (RECEPT)Mislili ste da je u flaširanoj vodi samo obična voda? Ona sadrži i ova 4 odvratna sastojkaŠta treba da pijete za bolje mentalno, duhovno i fizičko zdravlje?
Izvor: Pravda, magazin.lekarinfo.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA